“Tregime të rinisë” by Alion Çaçi


Price:
Sale price$14
Stock:
In stock (10 units), ready to be shipped

Description

Tregime të rinisë

Libri përbëhet nga 10 tregime të shkurtra, që kanë në qendër historitë e një të riu shqiptar, Mikelit, i cili emigron dhe kthehet përsëri në atdhe. Vështirësitë, sfidat, ngjarjet, kronikat dhe aventurat e tij, paraqiten nëpërmjet rrëfimeve nga këndvështrimi i Mikelit ose i personazheve të tjerë. Historitë janë kryesisht të bazuara në ndodhi të vërteta.

 

Numri i faqeve: 122

Pesha: 160gr

ISBN: 978-9928-233-61-5

Autori

Alion Çaçi lindi në Vlorë, më 2 Nëntor 1992. Pas studimeve të mesme në vendlindje, ai u zhvendos në Tiranë, ku përgjatë përpjekjeve për studime të larta, u përfshi në botën e televizionit, në fillim si aktor dhe prezantues, e më pas si skenarist me kohë të plotë, deri në Maj të 2021, kur u zhvendos në Vjenë, për të studiuar Teatër, Film dhe Media.

https://alioncaci.com/

 

Shop rules and policies

Payment & Security

Danske Bank Giropay ING Homepay PayPal Paysera

Your payment information is processed securely. We do not store credit card details nor have access to your credit card information.

You may also like

Recently viewed