Transporti

Po, transportojmë në të gjithë botën. Kostot shtesë të transportit mund të aplikohen gjatë pagesës. Ne ndërmarrim kampanja zbritëse gjatë gjithë vitit, kështuqe na ndiqni për më të rejat e fundit.

Kjo varet nga vendi ku jeni. Shumica e dërgesave marrin 5-6 ditë pune për të arritur. Dërgesat përtej oqeanit mund të vonohen deri ne 16 ditë. Detajet e kohëzgjatjes së transport do të ofrohen në emailin konfirmues.

Përdorim shërbimet më të njohura postare për transportet ndërkombëtare. Për shërbimet në Shqipëri dhe Kosovë kujdeset "Albanian Courier" dhe Posta e Kosovës.

Produktet

Ne synojmë që blerësit të jenë të kënaqur me produktet artizanale qe blejnë. Por, nëse ju ndjeni që produkti që keni pranuar nuk është i përshtatshëm, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në çdo kohë. Na shkruan në shop@germin.org për çfarëdo pakënaqësie që mund të keni. What happens if my product was damaged in shipping?

Kujdesuni që të na shkruani sa më shpejt nga momenti i pranimit të produktit nëse i njejti është i dëmtuar. Sa më shpejt të na shkruani aq më shumë mund t'ju ndihmojmë, idealisht brenda 1-2 ditësh nga momenti i pranimit. Nëse na shkruani me vonese mund të mos kemi mundësi t'ju ndihmojmë.

Po, ofrojmë shipment tracking në shumicën e blerjeve. Gjithmonë do t'ju njoftojmë kur është nisur dërgesa, mirëpo keni parasysh se jo të gjitha dërgesat e ofrojnë këtë shërbim deri në arritjen e dërgesës suaj. Nëse nuk e pranoni dërgesën brenda 2 javëve, na shkruani dhe ne do të gjurmojmë lokacionin e produktit.

Kjo gjë varet nga artizanët / krijuesit. Të gjitha opsionet janë të përshkruara në faqen e produktit, kështuqë mund të gjeni mundësi të përshtatjes edhe aty. Gjithsesi, për më shumë detaje na shkruani në chat ose ne email: shop@germin.org.

Të tjera

Ne përfshijmë taksat e paguara në vendet e origjinës së produkteve (Shqipëri dhe Kosovë).

Produktet mund të jenë subjekt i taksave lokale në shtetin tuaj. Ju lutem referohuuni tek autoriteti lokal i taksave lidhur me kërkesat eventuale.

Ju mund të na kontaktoni përmes faqes apo emailit: shop@germin.org. Jemi të gatshëm t'ju asistojmë në çdo kohë.

Customer support

Enter your text here

Send a message

Enter your text here